• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Αρχική σελίδα Επικαιρότητα
Νέα


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΥΡΟΥ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσ-
σει ανοιχτό συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4412/2016 για την ανάθεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΥΡΟΥ» σε βάρος των πιστώσεων του έργου «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και ειδικών δράσεων Περιφέρειας Ηπείρου 2017-2019 ».
Περισσότερα...
 
Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντι- κών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και των Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της
Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η
Ανοικτού Διεθνή Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντι-
κών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και των Νομικών
Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της», για τα έτη 2019 και 2020, με κριτήριο ανάθεσης την
πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά βάση τιμής, συνολικού προϋπολογισμού 512.700,32
ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (CPV: βενζίνη αμόλυβδη – 09132100-4, πετρέλαιο κί-
νησης – 09134100-8, πετρέλαιο θέρμανσης – 09135100-5, λιπαντικά – 24951100-6).
Περισσότερα...
 
Ενθουσιασμένοι από το νομό Πρέβεζας έφυγαν οι Ολλανδοί bloggers διακοπών

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για 8 ημέρες (22 -29 Σεπτεμβρίου) φιλοξένησε και ξενάγησε το δημοφιλή Ολλανδό δημοσιογράφο-blogger Paul Van Bodengraven και το συνεργάτη του, οι οποίοι απευθύνονται σε δεκάδες Ολλανδικά blogs, στο νομό Πρέβεζας, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν βιωματικά τις ομορφιές και τις δυνατότητες διακοπών που προσφέρει  η περιοχή μας. Ενθουσιασμένοι, προτείνουν μια σειρά από δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης και ψηφίζουν ανεπιφύλακτα προορισμό Ήπειρο και Πρέβεζα.

Η πρωτοβουλία αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς ενεργειών φιλοξενίας που οργανώνει  η Περιφέρεια Ηπείρου υπό την καθοδήγηση του Στράτου Ιωάννου, θεματικού αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Ηπείρου και οι οποίες συμβάλλουν στην εξασφάλιση διεθνούς δημοσιότητας με το ελάχιστο δυνατό κόστος, καθώς και στην άμεση προσέλκυση επισκεπτών.

Στο κείμενο που δημοσιεύουν, σε τουριστικό blog που συμβουλεύει για την επιλογή προορισμού διακοπών,  αναφέρουν: «Οι περισσότεροι τουρίστες γνωρίζουν το όνομα της πόλης της Πρέβεζας μόνο από το αεροδρόμιο. Είναι ο τόπος όπου προσγειώνεστε για διακοπές στο ελαφρώς νοτιότερο νησί της Λευκάδας ή στο βορειότερο θέρετρο της Πάργας. Και με αυτό χάνουν πολλά, γιατί η Πρέβεζα δεν είναι μόνο μια ζεστή, μικρή πόλη που έχει ακόμα, αυθεντική ατμόσφαιρα. Βρίσκεται σε μια χερσόνησο με νερό από τις δύο πλευρές και δίπλα στη  μεγαλύτερη αμμώδη παραλία της Μεσογείου και, η Πρέβεζα έχει τα πάντα  να προσφέρει σε όλους όσους θέλουν να είναι ενεργοί στο νερό. Ας πάμε, λοιπόν,  στην Πρέβεζα!»

(Βλέπε κείμενο: https://verkeersbureaus.info/contributors/2018/09/30/122042-ontdek-het-griekse-preveza-vanaf-het-water/)

Κατά την περιήγηση τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία και να εντυπωσιαστούν από την ποιότητα και την γεύση των αλιευμάτων Αμβρακικού και Ιονίου στα τοπικά εστιατόρια. Μάλιστα, στην κρουαζιέρα τους με παραδοσιακό σκάφος στον Αμβρακικό ψάρεψαν και οι ίδιοι, ενώ είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν το δρόμο των δελφινιών!
Ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκαν από τη διαδρομή τους μέσα στα νερά του Αχέροντα τόσο με τα πόδια, όσο και με βάρκα. Η σπάνια εμπειρία της επαφής με το νερό πλαισιώνεται ιδεωδώς από το μυθολογικό περιεχόμενο του ποταμού. Τέλος, απόλαυσαν τις μοναδικές παραλίες που κείνται ανάμεσα στην Πάργα και την Πρέβεζα και που προσφέρουν την αίσθηση στους επισκέπτες, ότι βρίσκονται στο δικό τους κομμάτι ιδιωτικής παραλίας! Η εμπειρία της Πρέβεζας θα τους μείνει αξέχαστη ενώ το παράδειγμά τους αναμένεται να ακολουθήσουν πολλοί αναγνώστες τους.


 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 228


ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΒΕΝΕΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

preveza-culture preveza-cult culture III xmeox hurisu surf-nature preveza_guide prevezahotels pamepreveza prevezainfo preveza_phone
atpreveza prevezabest tomistinenimerosi myprevezanikopolisPrevezaPosto
Κτελ Πρέβεζας Κρατικός αερολιμένας ακτίου Καακ