• Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Αρχική σελίδα Δελτία Τύπου
Δελτία τύπου
Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ               Πρέβεζα: 6-2-2019
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ           Αριθ. Πρωτ.: 15127/1147
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Τμήμα: Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής
Ταχ. Διεύθυνση:Λ. Ειρήνης 65
Ταχ. Κωδ.48100 Πρέβεζα
Πληροφορίες:Β. Ντερμάρης - Θ. Σταυροπούλου
Τηλ.:2682023897
Fax: 2682029229
Ηλ. Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Θέμα: Ανακοίνωση σχετικά με την «1η Πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 - 2020.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Πρέβεζας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι εκδόθηκε η 1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης - φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 - 2020».

Συγκεκριμένα:

Προβλέπεται η παροχή κατ' αποκοπή οικονομικής ενίσχυσης σε επαγγελματίες αγρότες που δεν έχουν υπερβεί το 61ο  έτος της ηλικίας τους και κατοικούν σε μικρές κοινότητες έως 5.000 κατοίκων κτλ, οι οποίοι να διαθέτουν επαρκή επαγγελματικά προσόντα (βλ. παρακάτω) και υλοποιούν επιχειρηματικά σχέδια για την ανάπτυξη των γεωργικών δραστηριοτήτων τους.

 • Το ποσό στήριξης είναι ίσο με 14.000 ευρώ για κάθε δικαιούχο.
 • Ως έτος αναφοράς της αίτησης στήριξης ορίζεται το έτος 2018. Συνεπώς η αίτηση στήριξης συντάσσεται βάση των δεδομένων της Ενιαίας Αίτηση Ενίσχυσης έτους 2018.
 • Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 4 Μαρτίου 2019 έως και 15 Μαΐου 2019. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 15 Μαΐου 2019.
 • Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ιστότοπος http://www.ependyseis.gr). Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα εργασίμων ημερών οι υποψήφιοι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης και δυνατότητα να κριθούν δικαιούχοι του υπομέτρου 6.3 έχουν τα φυσικά πρόσωπα, κάτοχοι γεωργικών εκμεταλλεύσεων, εφόσον κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης στήριξης, πληρούνται αθροιστικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κτλ και δεν έχουν υπερβεί το 61ο έτος της ηλικίας τους.
 • Είναι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών εφαρμογής του υπομέτρου 6.3.
 • Είναι αρχηγοί σε υφιστάμενες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.
 • Είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) και έχουν υποβάλλει Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης κατά το έτος αναφοράς της αίτησης στήριξης στο υπομέτρο 6.3.
 • Είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΑΑΕ ως επαγγελματίες αγρότες (όχι νεοεισερχόμενοι).
 • Έχουν ατομικό αγροτικό εισόδημα από 0,01 ευρώ έως και 3.000 ευρώ και συνολικό οικογενειακό εισόδημα (υποψηφίου, συζύγου και ανηλίκων τέκνων από όλες τις πηγές) έως και 15.000 ευρώ (υπολογίζονται ως  Μ.Ο. 2015, 2016, 2017).
 • Διαθέτουν επαρκή επαγγελματικά προσόντα ή αναλαμβάνουν τη δέσμευση να τα αποκτήσουν μέσω του υπομέτρου 1.1 του ΠΑΑ 2014 - 2020 εντός 36 μηνών από την ημερομηνία της απόφασης έγκρισης πράξης.
 • Υποβάλλουν Επιχειρηματικό Σχέδιο με ελάχιστη διάρκεια υλοποίησης τα τρία (3) έτη και μέγιστη τα τέσσερα (4) έτη για την ανάπτυξη των γεωργικών δραστηριοτήτων τους. Το επιχειρηματικό σχέδιο να συντάσσεται από τον υποψήφιο ή από σύμβουλο γεωτεχνικό ή τεχνολόγο γεωπονίας.
 • Δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες μη επιλέξιμων υποψηφίων.

Περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να αντλούν και από τις ιστοσελίδες http://www.agrotikianaptixi.gr www.minagric.gr

Ακριβές Αντίγραφο

Αυθημερόν Β. Ντερμάρης

Ε.Π. Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης α.α.

Α. Κέντρου

 
ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΓΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ» ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Στράτος Ιωάννου: «Η αναπαράσταση, μέσω μακέτας, του Ζαλόγγου παρουσιάζει στον επισκέπτη της έκθεσης το μνημείο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον και έτσι αναδεικνύει άριστα την ιστορικότητα της περιοχής»

 

Για πρώτη φορά, η ευρύτερη περιοχή του ιστορικού Ζαλόγγου παρουσιάζεται δημόσια μέσω μακέτας που δημιουργήθηκε με δαπάνες της Περιφέρειας Ηπείρου και εκτίθεται στην έκθεση υπό τον τίτλο «ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΓΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: το όραμα μιας Δημόσιας Γλυπτικής» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από 28 Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2019.

 

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου, διοργανώνει την πρώτη έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά σε δημόσια γλυπτά του μεγάλου γλύπτη Γεωργίου Ζογγολόπουλου, τα οποία βρίσκονται εγκατεστημένα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πλαισιώνοντας το υπάρχον ομοίωμα του επιβλητικού μνημείου του Ζαλόγγου που αποτελεί ένα σπουδαίο δείγμα της τέχνης του Ζογγολόπουλου, αλλά ταυτόχρονα σηματοδοτεί ένα κορυφαίο ιστορικό γεγονός, τη θυσία των Σουλιωτισσών, εκτίθεται για πρώτη φορά η μακέτα η  οποία παρουσιάζει το Ζάλογγο και την γύρω περιοχή.

Ειδικότερα, η μακέτα που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Ηπείρου και παραχώρησε στην έκθεση για όλη τη διάρκεια της, απεικονίζει με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο, την ευρύτερη περιοχή του λόφου του Ζαλόγγου, το γλυπτό στον ιστορικό βράχο, τους δρόμους, το Μοναστήρι του Αγ. Δημητρίου και την εκκλησία των Ταξιαρχών και γενικά όλες οι λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν και κάνουν αναγνωρίσιμη την περιοχή. Έτσι επιτρέπει στο θεατή να αντιληφθεί τη θέση και τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνεται το μνημείο μέσα στον λόφο του Ζαλόγγου και στο τοπίο.

Η μακέτα αυτή, μαζί με το προϋπάρχον ομοίωμα του γλυπτού των Σουλιωτισσών, θα εκτεθεί για πρώτη φορά στην έκθεση, αποτελώντας ένα από τα 12 γλυπτά της έκθεσης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το μνημείο του Ζαλόγγου αποτελεί τμήμα αυτής της σημαντικής έκθεσης. Η μακέτα της ευρύτερης περιοχής του Ζαλόγγου αποτελεί σημαντικό έκθεμα το οποίο πλαισιώνει με παραστατικό και ουσιαστικό τρόπο την όλη παρουσίαση για το Ζάλογγο που στην έκθεση αυτή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα κάνει ευρέως γνωστό το σπουδαίο αυτό ιστορικό μνημείο και γενικότερα την περιοχή της Πρέβεζας, καθώς δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών θα επισκεφτούν τη συγκεκριμένη έκθεση».

 


Ο Γιώργος Ζογγολόπουλος (1903 - 2004) υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες γλύπτες με διεθνή αναγνώριση. Έργα του κοσμούν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους όπως «το μνημείο του Ζαλόγγου» στο ιστορικό Ζάλογγο, οι χαρακτηριστικές «Ομπρέλες» του στη Θεσσαλονίκη, το έργο «Πεντάκυκλο» στην Πλατεία Ομονοίας, το έργο «Αίθριο» στην Πλατεία Συντάγματος, κ.α.

Ο Γιώργος Ζογγολόπουλος σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Πάτροκλο Καραντινό ξεκίνησαν μετά από διαγωνισμό την κατασκευή του μνημείου το 1954 για το οποίο  χρησιμοποιήθηκαν 4500 ασβεστολιθικοί όγκοι. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το 1960 και τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουνίου 1961. Το μνημείο έχει ύψος 15 μέτρων, μήκος 18 μέτρων και αποτελείται από έξι γυναικείες αφαιρετικές μορφές που γιγαντώνονται σταδιακά καθώς βηματίζουν προς το γκρεμό.

Σήμερα, το μνημείο του Ζαλόγγου αποτελεί πόλο έλξης για πλήθος επισκεπτών, ενώ η αρχαία Κασσώπη που βρίσκεται επίσης εκεί, αποτελεί έναν από τους 5 «σταθμούς» της πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου που έχει δημιουργήσει η Περιφέρεια Ηπείρου.


 
Δήλωση Στοιχείων Παραγωγής & Εμπορίας Ζωοτροφών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πρέβεζα: 8 / 1 / 2019
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Αριθ. Πρωτ.: 1344/111
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

& ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ταχ. Διεύθυνση
:
Λ. Ειρήνης 65

Ταχ. Κωδ.
:
48100 Πρέβεζα

Πληροφορίες
:
Μ. Κοτσαρίνης

Τηλέφωνο
:
26820-24768

Fax
:
26820-29229

e-mail
:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ΚΥΑ 263233/2008 και 340668/2008 όλες οι επιχειρήσεις ζωοτροφών (συμπεριλαμβάνονται και οι κτηνοτρόφοι που παρασκευάζουν σύνθετες ζωοτροφές στη μονάδα τους), που διαθέτουν κωδικό εγγραφής/έγκρισης στα πλαίσια εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 183/2005 οφείλουν να υποβάλουν, σε ετήσια βάση, μέχρι τέλος Ιανουαρίου, δήλωση στοιχείων παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών, προκειμένου να υπολογιστούν τα ετήσια τέλη που τους αναλογούν.

Η υποβολή της σχετικής δήλωσης πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2019 και αφορά την παραγωγή/διακίνηση ζωοτροφών για το έτος 2018. Η μη υποβολή της δήλωσης θα επιφέρει τις νόμιμες κυρώσεις σύμφωνα με το Ν. 4235/2014.

Από τη ΔΑΟΚ ΠΕ Πρέβεζας

 

Ε.Π.

Ο Προϊστάμενος

της Διεύθυνσης

 

 

 

Ι. Αυγέρης 
Τρία ακόμη έργα ζωτικής σημασίας, της τάξης των 10 περίπου εκατομμυρίων ευρώ θα υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ                                                       Πρέβεζα, 21/12/2018
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Δελτίο Τύπου

Στράτος Ιωάννου: Τρία ακόμη έργα ζωτικής σημασίας, της τάξης των 10 περίπου εκατομμυρίων ευρώ θα υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

 

Το πρώτο έργο αφορά τη «Βελτίωση και εκσυγχρονισμό αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα Δ. Πρέβεζας», το οποίο έχει προϋπολογισμό 2.887.000,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα EUROPEAN TERRITORIAL COOPERATION PROGRAMME "GREECE - ITALY 2014 - 2020".

Το αλιευτικό καταφύγιο του Μύτικα σήμερα εξυπηρετεί 35 αλιευτικά σκάφη (επαγγελματικά και μη) και μικρά σκάφη αναψυχής τη θερινή περίοδο και έχει μικρή δυνατότητα εξυπηρέτησης. Μετά την υλοποίηση του έργου η  νέα ενδεικτική δυναμικότητα του καταφυγίου θα ανέλθει σε 97 σκάφη, αλιευτικά και αναψυχής.

Συγκεκριμένα τα έργα που θα γίνουν αφορούν στην:

Α) Ανακατασκευή της εξωτερικής θωράκισης του προσήνεμου μώλου και κατασκευή προφυλακτήριου τοιχίου.

Β) Επέκταση προσήνεμου μόλου

Γ) Επέκταση & ανακατασκευή υπήνεμου μόλου.

Δ) Κατασκευή «ξύλινης πασαρέλας» στην αμμώδη παραλία για την εξασφάλιση νέων θέσεων προσωρινής αγκυροβολίας σκαφών.

Ε) Κατασκευή κλίνης ανέλκυσης/καθέλκυσης μικρών σκαφών κοντά στη ρίζα του υπήνεμου
μόλου

ΣΤ) Λοιπές εργασίες δικτύων και εξοπλισμός (Υδροδότηση - ηλεκτροδότηση σκαφώνΕξοπλισμός πρόσδεσης σκαφών (κρίκοι δέστρες, κ.λπ.))

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί ότι η ένταξη του εν λόγω έργου είναι αποτέλεσμα των μελετών ωρίμανσης που έχει υλοποιήσει η ΠΕ Πρέβεζας. Αντίστοιχα η ΠΕ Πρέβεζας υλοποιεί μελέτες για τη νομιμοποίηση και εκσυγχρονισμό και των υπόλοιπων αλιευτικών καταφυγίων αρμοδιότητας της και συγκεκριμένα για τα αλιευτικά καταφύγια Βάλτου, Κερέτζας, Λυγιάς, Αμμουδιάς και Καστροσυκιάς προκειμένου να ενταχθούν και αυτά σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

 

Το δεύτερο έργο αφορά την «Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων ιαματικών πηγών Πρέβεζας με έργα εκσυγχρονισμού και επέκτασης» προϋπολογισμού 1.149.000,00€ το οποίο επίσης θα χρηματοδοτηθεί από το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα EUROPEAN TERRITORIAL COOPERATION PROGRAMME "GREECE - ITALY 2014 - 2020" και θα υλοποιηθεί με Προγραμματική Σύμβαση της Περιφέρειας Ηπείρου με το Δήμο Πρέβεζας.

Το έργο περιλαμβάνει το σύνολο των αναγκαίων εργασιών οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων των ιαματικών Λουτρών Πρέβεζας, (συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης του χαμάμ του Αλή Πασά), και την αναγκαία επέκταση του, σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονήσει ο Δήμος Πρέβεζας, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές βάση του ΦΕΚ 603Β΄22/02/2018 και  να αποδοθεί προς χρήση μια σύγχρονη μονάδα ιαματικής θεραπείας.

Το συγκεκριμένο έργο θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού στην περιοχή μας.

 

Τέλος, το τρίτο έργο αφορά «Παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 5.160.672,72€ και θα χρηματοδοτηθεί από το μηχανισμό ELENA - European Local EΝergy Assistance (Ευρωπαϊκή Βοήθεια για Τοπικά Ενεργειακά Προγράμματα), ένα εργαλείο παροχής τεχνικής βοήθειας που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στοχεύει στην κινητοποίηση πόρων για δράσεις αειφόρου ενέργειας σε τοπικό επίπεδο και στην υποστήριξη τοπικών και περιφερειακών δημόσιων αρχών για την ωρίμανση και εν γένει επιτάχυνση των επενδυτικών προγραμμάτων τους, προς την κατεύθυνση αυτή.

Οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού του Έργου αφορούν ιδίως:

 • στην αποτύπωση του δικτύου οδοφωτισµού, στην κατηγοριοποίηση των οδών, στον έλεγχο της υφιστάμενης κατάστασης του ηλεκτρολογικού δικτύου στον επανασχεδιασμό του οδοφωτισμού σε σημεία του δικτύου όπου κρίνεται ανεπαρκής,
 • στην αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων παρωχημένης τεχνολογίας από αντίστοιχα νέας, με σημαντικά μικρότερη κατανάλωση και καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
 • στην εγκατάσταση εξοπλισμού παροχής αντικεραυνικής προστασίας στους υψηλούς ιστούς (εφόσον προβλέπεται από την αντίστοιχη μελέτη),
 • στη διεξαγωγή µετρήσεων φωτισμού για την πιστοποίηση της ποιότητας φωτισµού ανά κατηγορία οδού,
 • στην αναβάθμιση, συντήρηση και εξασφάλιση της καλής λειτουργίας του δικτύου και των υποδομών του
 • στη διαρκή τεχνική διαχείριση, συντήρηση και εξασφάλιση της καλής λειτουργίας του δικτύου οδοφωτισμού και των υποδομών του, σύμφωνα με τις τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές (προδιαγραφές αποτελέσματος), τα υφιστάμενα Πρότυπα απόδοσης και την κείμενη εθνική και κοινοτική νομοθεσία και
 • στην εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος τηλεδιαχείρισης (ενσύρματης ή ασύρματης) και ελέγχου της λειτουργίας του.
 • Στην εφαρμογή προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών δικτύωσης για «Έξυπνες Πόλεις»

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας κος Στράτος Ιωάννου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς τρία ακόμη μεγάλα αναπτυξιακά έργα, ζωτικής σημασίας θα υλοποιηθούν στο Νομό μας. Η Περιφέρεια Ηπείρου και η Π.Ε Πρέβεζας έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί αναπτυξιακά έργα μακράς πνοής τα οποία ωφελούν και θα ωφελήσουν τους πολίτες του Νομού μας, αλλά και έργα τα οποία αφήνουν το στίγμα τους στην ποιότητα ζωής του πολίτη. Μέριμνα μας είναι η ανάπτυξη του τόπου μας και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να το πετύχουμε αυτό και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όπως αποδεικνύεται και στην πράξη».


 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 123

Νομος

ΝΕΑ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Μέτρα Προστασίας (Σεισμοί,Κατολισθήσεις-Καθιζήσεις, Δασικές Πυρκαγιές, Πλημμύρες, Έντονα Καιρικά Φαινόμενα,Τεχνολογικά Ατυχήματα)ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΒΕΝΕΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

preveza-culture preveza-cult culture III xmeox hurisu surf-nature preveza_guide prevezahotels pamepreveza prevezainfo preveza_phone
atpreveza prevezabest tomistinenimerosi myprevezanikopolisPrevezaPosto
Κτελ Πρέβεζας Κρατικός αερολιμένας ακτίου Καακ